среда, 10 мая 2017 г.

«Укрпошта» розвалюється — кому це вигідно?


Знову про «Укрпошту». Ми отримали кілька скарг від передплатників нашої газети — її приносять із затримкою. Що сталося?


Ось, що вдалося дізнатися. До центрального відділення належить одинадцять ділянок. Для їх обслуговування має бути одинадцять листонош плюс одна людина запасна. Сьогодні працює п’ять листонош, причому ще один працівник звільняється в кінці цього тижня. Ті, хто лишилися, працюють на двох ділянках і, зрозуміло, не встигають вчасно доставляти пошту. Причиною масового звільнення листоноші називають загальний «понурий» настрій на підприємстві, великий обсяг роботи і низьку зарплатню.

Що робити бориспільцям? Кажуть, «святе місце пустим не буває». В «Укрпошти» зараз існує величезна кількість конкурентів. Їм розруха «Укрпошти» на місцях на руку. Чи ця рука має відношення до незрозумілого управління відділенням? Шкода, бо колектив відділення професійний і людяний. Київ про стан справ знає, але ніяк не реагує.

Передусім, я хотів поговорити з т.в.о. начальника ЦПЗ № 3 УДППЗ «Укрпошта» Світланою Мелешко. За десять днів мені цього зробити не вдалося.

По телефону дати інтерв’ю посадовець відмовилася. Зустрітися не вийшло, бо в неї було багато роботи в Борисполі і в Пролісках, потім я пропонував під’їхати будь-куди на вихідних, але це категорично відкинулося, бо в Світлани Вікторівни «законний вихідний». Вдалося домовитися про зустріч в середу на 8 годину, але навіть о 8:25 т.в.о. начальника не з’явилася, слухавку не брала і не передзвонила. Дівчата здивувалися, побачивши мене: «Так рано вона не приходить». Що це за ставлення? Які можуть бути «законні вихідні» в керівника підприємства у такому стані?

Сергій КРУЧИНІН, uазета «ВІСТІ. Інформація. Реклама»
http://i-visti.com/news/ukraine/1552-ukrposhta-rozvalyuyetsya-komu-ce-vigdno.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий