вторник, 10 ноября 2015 г.

Нові конверти для документів та ящики для пакування


Задля комфорту споживачів при отриманні послуг поштового зв’язку у відділеннях Укрпошти відтепер доступні нові пакувальні матеріали – конверти та гофроящики.

Кур’єрські конверти з високоякісного екологічного картону розміром 340мм*264мм стануть у нагоді всім, хто захоче надіслати поштою документи, фотографії, журнали та інше. Конверти виготовлені у жовто-блакитних кольорах національної символіки, на них можна робити написи ручкою або маркером, а зручна самоклеюча відривна стрічка забезпечить надійне і швидке закриття конверта. Коштує такий конверт 6,60 грн.

У гофрокартонних коробках різного розміру клієнти можуть зручно та надійно пересилати будь-які вкладення, від маленьких до великих. Конструкція виробу та якісні характеристики матеріалу забезпечать захист відправлення від низки негативних зовнішніх чинників – пилу, перепаду температур, механічних пошкоджень тощо. Ціна коробок починається від 3,96 грн до 21 грн.

Крім того, до уваги клієнтів у відділеннях Укрпошти пропонуються конверти бандерольні з повітряно-бульбашковим наповненням «AIRPOC». Конверти мають різні розміри, від 180х265 мм до 350х470 мм, та різняться за ціною – від 3,06 грн до 10,20 грн. Така пакувальна тара дозволить обережно пересилати різні крихкі предмети, які вимагають особливого захисту від пошкоджень, як-от: диски, касети, сувеніри тощо. На конвертах можна робити написи ручкою або маркером, а зручна самоклеюча відривна стрічка забезпечить надійне закриття конверта. Крім того, розташований на конвертах штрих-код полегшить та пришвидшить процес обробки пошти.

Нова пакувальна продукція реалізовуватиметься у відділеннях Укрпошти за договорами комісії, що дозволить підприємству зекономити оборотні кошти, запропонувавши клієнтам кращу якість продукції та найбільш ходові розміри упаковок.

Кур’єрські конверти та конверти «AIRPOC» вже доступні у відділеннях Укрпошти по всій Україні. Гофрокартонні коробки клієнти наразі можуть придбати у поштових відділеннях м. Києва, незабаром вони з’являться у всіх відділеннях країни.

http://ukrposhta.ua/novi-konverti-ta-yashhiki-dlya-pakuvannya

3 комментария:

  1. Як взнати внутрішні розміри всіх нових коробок?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Вони майже збігаються із зовнішніми. Різниця - 5 мм

      Удалить
  2. Скажіть пожалуста,які найбільші габаритні розміри ящика?І яка ціна?

    ОтветитьУдалить