среда, 13 мая 2015 г.

Укрпошта працює без обіду й вихідних


Укрпошта запровадила з травня 2015 року цілодобову та подовжену роботу визначених поштових відділень.
 
Відтепер краянам не потрібно турбуватися про те, щоб «встигнути до закриття поштового відділення», аби відправити або отримати реєстровані поштові відправлення (лист, бандероль чи посилку). Задля комфорту споживачів з 1 травня в кожному обласному центрі працює одне відділення поштового зв’язку з цілодобовим або подовженим режимом роботи (крім Донецької та Луганської областей).
 
Подовжений режим роботи відділень передбачає роботу з понеділка по п’ятницю до 21.00, а деяких відділень по Україні до 22.00 год., а також роботу у суботу та неділю. З новим режимом роботи відділень клієнти самі обирають, коли їм завітати на пошту.
 
– Оновлений режим роботи деяких поштових відділень сприятиме максимальній доступності для споживачів послуг поштового зв’язку, – відзначає в.о. генерального директора Укрпошти Ігор ТКАЧУК. – Інновація дозволить скоротити терміни пересилання пошти та встановити оптимальні режими роботи відділень. У разі вдалого впровадження нововведення ми будемо збільшувати мережу подібних відділень по всій Україні аби стати ще ближчими та зручнішими для наших клієнтів.
 
Віднині відправити листа або посилку можна на адресу відділення, яке працює у цілодобовому або подовженому режимі, «до запитання», а одержувач вже самостійно забере відправлення у зручний для нього час. Для цього відправник має обов’язково вказати телефон одержувача для інформування про надходження посилки на його ім’я, а також адресу відділення, яке працює за новим графіком роботи.
 
Ознайомитися з повним переліком відділень поштового зв’язку, які працюють у цілодобовому або подовженому режимі, можна на сайті Укрпошти.
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий