четверг, 2 апреля 2015 г.

В Запорожье уволили директора «Укрпочты»

Сегодня, 2 апреля, стало известно, что уволили директора Запорожской дирекции УППС «Укрпочта» Станислава Лимарчука.

Справка.

Станислав Викторович Лимарчук

1979 - 1980 - слесарь-ремонтник Запорожского трансформаторного завода.

1980 - 1985 - студент Запорожского машиностроительного института.

1985 - 1986 - механик автохозяйства, инженер по эксплуатации уборочной техники Эксплуатационно-линейного управления автомобильных дорог г. Запорожье.

1987 - 1989 - старший инженер жилищно-коммунального отдела Запорожского производственного объединения "Моторостроитель", помощник мастера по ремонту механического оборудования гидравлики и смазки Запорожского металлургического комбината "Запорожсталь", мастер Запорожской автобазы Приднепровской железной дороги.

1989 - 2010 - начальник домоуправления № 2, главный инженер жилищно-коммунального отдела Днепровского электродного завода, г. Запорожье, начальник жилищно-коммунального отдела, начальник отдела кадров, помощник директора по быту и социальным вопросам, помощник генерального директора, заместитель генерального директора открытого акционерного общества "Украинский графит", г. Запорожье

2010 - заместитель председателя - руководитель аппарата Запорожской областной государственной администрации

Депутат совета: депутат Запорожского областного совета - с 2006 г.

С 2006 - член исполкома Запорожского городского совета.

С 2011 года - директор Запорожского филиала Укрпочты. 
 _______________________________

Відповідно до Закону Закону України «Про поштовий зв’язок» та розпорядження Кабінету Міністрів України від 10.01.2002 № 10-р на Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» (далі – УДППЗ «Укрпошта») покладено функції національного оператора поштового зв’язку, які передбачають забезпечення доступу населення до універсальних послуг поштового зв’язку на всій території України встановленого рівня якості за доступними тарифами.

До універсальних послуг поштового зв’язку, відповідно до Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11.04.2012 № 295, належать послуги з пересилання:
1) поштових карток, листів, бандеролей, секограм - простих та рекомендованих;
2) посилок без оголошеної цінності масою до 10 кілограмів.

Плата за ці послуги стягується відповідно до Граничних тарифів на універсальні послуги поштового зв’язку, затверджених рішенням НКРЗІ від 06.08.2013 № 506 та зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 23.08.2013 за № 1465/23997 (далі – Граничні тарифи). Граничні тарифи застосовуються операторами поштового зв’язку.
Водночас слід зауважити, що серед послуг, що надаються УДППЗ «Укрпошта» є й інші послуги, тарифи на які відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.1996 № 1548 встановлюються державою, зокрема:
- тарифи на приймання та доставку вітчизняних періодичних друкованих видань за передоплатою (встановлює Мінінфраструктури за погодженням з Мінекономрозвитку);
- тарифи на оплату послуг, пов’язаних з виплатою і доставкою пенсій та грошової допомоги населенню, що виплачується з коштів Пенсійного фонду України (встановлює Мінінфраструктури за погодженням з Мінекономрозвитку та Пенсійним фондом).

Комментариев нет:

Отправить комментарий