среда, 1 июля 2015 г.

"Укрпошта" запускає нову послугу "Прискорена пошта"

лого
З червня 2015 року "Укрпошта" розпочала впровадження нової послуги з пересилання відправлень - «Прискорена пошта». Відтепер українці можуть у найкоротші строки відправити пошту в будь-який куточок країни.

Відправлення «Прискорена пошта» доставляються адресату в той же день, за умови, якщо вони прийняті для доставки в межах міста або надійшли з інших міст до 12 год. Відправник може адресувати відправлення як на адресу одержувача, так і на адресу будь-якого відділення поштового зв'язку (за принципом складу). В обох випадках будуть забезпечені найкоротші строки пересилання.

«Впроваджуючи нову послугу з пересилання відправлень «Прискорена пошта», "Укрпошта" зробила великий крок назустріч клієнту, - відзначає керівник "Укрпошти" Ігор Ткачук. - Завдяки перегляду технологічних процесів приймання, оброблення, перевезення і доставки відправлень нам вдалося значно скоротити строки пересилання пошти. Разом зі швидкими термінами доставки ми пропонуємо нашим клієнтам досить лояльну тарифну політику, яка є доступною більшості населення України».

Скориставшись новою послугою від "Укрпошти", клієнти можуть застрахувати вкладення своїх відправлень, а також відстежити шлях їхнього проходження на всіх етапах пересилання. Нова послуга передбачає спрощену процедуру приймання та вручення відправлення.

«Якісно новий рівень доставки пошти та розумне співвідношення ціни, швидкості доставки і безпеки пересилання відправлень «Прискорена пошта» дозволить "Укрпошті" гідно конкурувати з іншими приватними установами», - підсумовує Ігор Ткачук.

Послуга «Прискорена пошта» доступна в будь-якому обласному центрі України та м. Києві. Надіслати відправлення можна як у поштових відділеннях, з переліком яких можна ознайомитись на сайті "Укрпошти", так і викликавши кур'єра додому.
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий