среда, 26 августа 2015 г.

Королівська пошта Великобританії вдосконалює послуги Click & Drop

Королівська пошта Великобританії вдосконалила свою послугу оплати поштових послуг та маркування через Інтернет Click & Drop («Натисни й відправ»), додавши функцію оплати та друку кількох ярликів, що дає можливість малим і середнім підприємствам оплачувати поштові послуги та створювати ярлики одразу для п’яти відправлень. Пошта також інтегрувала в цю послугу кілька варіантів доставки міжнародних відправлень, що дозволяє малим і середнім підприємствам доставляти товари до більш ніж 200 країн світу.

Нік Ландон (Nick Landon), директор підрозділу посилок Королівської пошти, сказав: «Завдяки цим новим функціям Click & Drop стає ще більш потужним партнером для малого і середнього бізнесу та продавців в Інтернеті. Нові функції дозволяють одним натисканням клавіші відправляти товари по всьому світу, і тепер малі та середні підприємства можуть витрачати більше часу на продаж і менше — на організацію дистрибуції.

«Останні вдосконалення входять до поточної програми ІТ інвестицій Королівської пошти й мають на меті полегшити малим підприємствам співпрацю з нами і допомогти їм виконувати свої зобов’язання перед замовниками щодо термінів доставки».

Послуга Click & Drop пропонує інтернет-продавцям, які використовують торговельні майданчики, такі як Amazon, зручний інструмент для організації відправки товарів клієнтам. Цей інструмент імпортує інформацію про одержувача безпосередньо з торговельного майданчика, що мінімізує помилки при доставці. Після оплати пересилання через систему PayPal, кредитною або дебетовою карткою, продавець просто друкує відповідні ярлики, приклеює їх до посилок, які опускає до поштової скриньки або відносить до одного з 11 500 поштових відділень.

Нові варіанти міжнародного пересилання означають, що продавці можуть вибрати одну з таких послуг: «Міжнародне пересилання з відстеженням і підписом», що забезпечує відстеження від початку до кінця та онлайн-підтвердження доставки, «Міжнародне пересилання з підписом», яке передбачає отримання підпису в одержувача при доставці, або «Стандартне міжнародне пересилання», тобто економне міжнародне пересилання.



Комментариев нет:

Отправить комментарий