вторник, 21 июня 2016 г.

Королівська пошта Великобританії упроваджує виїмку у вихідні дні та нові послуги з відстеження

Королівська пошта почала здійснювати безкоштовну виїмку у вихідні дні в корпоративних клієнтів, які відправляють міжнародні посилки, а також розширила послугу з відстеження для посилок до Росії, Кіпру та Лівану.

Корпоративні клієнти, що користуються безкоштовною виїмкою у вихідні дні, можуть подавати відправлення на доставку до 19:00 у суботу та до 16:00 у неділю. Послуга доступна для клієнтів в Англії та Уельсі, які надсилають мінімум 50 відправлень різних типів бізнес продуктів Королівської пошти.

Разом з Росією, Кіпром та Ліваном послуга міжнародного відстеження стане доступна для посилок до 44 країн.

Королівська пошта також повідомила про те, що вона розширила послугу відстеження на своєму сайті, щоб забезпечити споживачам прямий доступ до інформації відстеження з країни призначення. Також споживачі продуктів міжнародного відстеження матимуть можливість побачити прізвище особи, яка отримала відправлення.

Також нещодавно Королівська пошта повідомила про об’єднання зусиль з Радою з питань інвестицій та підприємництва Співдружності націй (Великобританії та її колишніх колоній і територій) для запуску трирічної програми, метою якої є заохочення малих та середніх підприємств країни експортувати товари до країн Співдружності.

Нік Лендон (Nick Landon), директор підрозділу посилок Королівської пошти, зазначив: «Для нас надзвичайно пріоритетним є допомагати малим і середнім підприємствам Великобританії нарощувати бізнес через експорт на міжнародні ринки. Ми зосереджуємо наші зусилля на спрощенні міжнародних перевезень шляхом постійного підвищення зручності й різноманітності пропонованих послуг. Ми й надалі здійснюватимемо інновації, щоб допомагати нашим клієнтам реалізовувати свої амбіції в розвитку бізнесу».

Комментариев нет:

Отправить комментарий