воскресенье, 17 мая 2015 г.

Спецпогашення з нагоди 150-річчя заснування Міжнародного союзу електрозв’язку

15 травня, під час урочистого засідання з нагоди 150-річчя заснування Міжнародного союзу електрозв’язку (МСЕ) і Всесвітнього Дня телекомунікацій та інформаційного суспільства, відбулося спецпогашення марки, виготовленої за проектом «Власна марка», на замовлення Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.
Від імені національного оператора поштового зв’язку України в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук привітав усіх присутніх з цією важливою та знаковою для суспільства подією!
«Ця подія назавжди залишитися в історії української філателії, – підкреслив в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук, – адже протягом дня спецпогашення триватиме для всіх філателістів, які відправлятимуть кореспонденцію із відбитком ювілейного штемпеля на честь 150-річчя заснування Міжнародного союзу електрозв’язку».
Марка із зображенням логотипу Міжнародного союзу електрозв’язку і дати його заснування стала справжнім філателістичним раритетом.
У церемонії урочистого спецпогашення взяли участь голова Державного агентства з питань електронного урядування України Олександр Риженко, голова Держспецзв’язку Володимир Звєрєв взяли участь голова Комітету Верховної Ради України з питань інформатизації та зв’язку Олександр Данченко, голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації (НКРЗІ) Олександр Животовський, а також члени Комітету Верховної Ради України з питань інформатизації та зв’язку, представники НКРЗІ і державних підприємств зв’язку, та представники України, які займають керівні посади МСЕ.
150-та річниця підписання першої Міжнародної телеграфної конвенції та створення Міжнародного союзу електрозв’язку (МСЕ) відзначається 17 травня 2015 р. Із 1973 року ця подія відзначалась як Всесвітній день телекомунікацій. За результатами Всесвітнього саміту з питань інформаційного суспільства 2005 року та Повноважної конференції МСЕ 2006 року 17 травня було проголошено Всесвітнім днем телекомунікацій та інформаційного суспільства.
Цього року святкування ювілею проходить під гаслом: «Електрозв`язок та ІКТ: рушійні сили інновацій”, яке відповідає місії МСЕ як спеціалізованої установи Організації Об`єднаних Націй у сфері ІКТ.

Комментариев нет:

Отправить комментарий