пятница, 6 ноября 2015 г.

Укрпошта – національний поштовий оператор України з міжнародним ім’ям

Укрпошта як національний оператор поштового зв’язку України з 2002 року, виконує важливу соціальну функцію держави – надає на всій території нашої країни послуги поштового зв’язку за доступними тарифами.

Укрпошта є офіційно призначеним Всесвітнім поштовим союзом оператором в Україні, відповідальним за надання поштових послуг та за виконання на своїй території зобов’язань, взятих перед 192 країнами-членами Всесвітнього поштового союзу. Основною місією Укрпошти, як призначеного оператора України, є надання споживачам високоякісних послуг поштового зв’язку, фінансових та інших загальнодоступних послуг.

Сьогодні Укрпошта здійснює прямий поштовий обмін міжнародними відправленнями з 75-ма країнами-членами ВПС. Найактивніший поштовий обмін здійснюється із США, Ізраїлем, Німеччиною, Великобританією. Найбільше за кількістю міжнародних поштових відправлень до України надходить з Китаю, Сінгапуру та Нідерландів.

У цьому році Укрпоштою запроваджено низку нових сервісів та послуг, зокрема завдяки підписаній угоді з Поштою Китаю скорочено строки доставки є-пакетів з товарами з китайських інтернет-магазинів до 7-10 днів з моменту замовлення, на відміну від трьох тижнів, як раніше.

Особливу прихильність серед українців завоювала послуга з обміну міжнародних згрупованих відправлень «Консигнація». З моменту її запровадження Укрпоштою спільно з Естонською поштою у липні, вже близько 80 тис. клієнтів отримали свої замовлення з Естонії. Також підприємство здійснює обмін відправленнями «Консигнація» (вхідними в Україну) з призначеними поштовими операторами Словаччини, Чехії, Німеччини. Наразі тривають перемовини з Поштою Казахстану про обмін згрупованими поштовими відправленнями «консигнація», як вхідними, так і вихідними, між Україною та Казахстаном.

Завдяки злагодженій роботі всього колективу Укрпошти, підприємством за 9 місяців цього року отримано прибуток у розмірі 30 млн грн. Загальна сума доходів склала 3 190,1 млн грн.

Незважаючи на скрутну ситуацію в країні, Укрпошта продовжує стабільно поповнювати державну скарбницю, вчасно сплачуючи податки до бюджету. Загалом за січень-вересень 2015 року підприємством сплачено до бюджетів усіх рівнів 909 млн грн податків.

Завдяки розгалуженій мережі Укрпошти з майже 12 тис. поштових відділень, послуги національного оператора поштового зв’язку України є доступними для кожного українця, де б він не жив, у шумному мегаполісі або у віддаленому населеному пункті.


Комментариев нет:

Отправить комментарий