четверг, 18 февраля 2016 г.

Пошта Литви повідомляє про зростання обсягів поштових відправлень на 12,5%

Пошта Литви повідомила, що у 2015 році нею було оброблено 60,3 млн поштових відправлень, що на 12,5% більше, порівняно з 53,5 млн поштових відправлень, які були відправлені й одержані у 2014 році.

Пані Раса Радзевічене (Rasa Radzevičienė), директор підрозділу поштової експлуатації Пошти Литви, прокоментувала цю інформацію: «Збільшення обсягів поштових відправлень, в основному, стало результатом співпраці Пошти Литви з міжнародними логістичними та кур’єрськими компаніями, які працюють на китайському ринку і доставляють поштові відправлення з Китаю до Європи».

Зростання кількості поштових відправлень, що спостерігається в Литві протягом останніх років, відбувається завдяки посилкам з Китаю, у яких відправляють товари, придбані в Інтернет-магазинах. За інформацією Пошти Литви, у 2015 році обсяги пошти з Китаю склали 45% від загальної кількості вхідних міжнародних поштових відправлень. Після Китаю, основними країнами, з яких надходить пошта до Литви, є Німеччина, Великобританія, США, Нідерланди та Польща.

«В основному, це відправлення з товарами, придбаними в іноземних Інтернет-магазинах», - додала пані Радзевічене.

Тим часом, основні напрямки вихідних поштових відправлень з Литви, порівняно з 2014 роком, залишилися в основному незмінними.

«У 2015 році найбільша кількість відправлень із Литви була направлена до Великобританії - країни, у якій проживає найбільша кількість емігрантів з Литви», - зазначили в Пошті Литви. «Серед усіх міжнародних відправлень, що пересилалися Поштою Литви, 18% склали відправлення призначенням до Великобританії, 12% від загальної кількості міжнародних відправлень були переслані до Німеччини, 11% - до США, 7% - до Латвії й 6% - до Польщі».

http://postandparcel.info/70899/news/lithuania-post-reports-12-5-increase-in-postal-items/


Комментариев нет:

Отправить комментарий