вторник, 17 января 2017 г.

Дорошенко замість Обушного: жінки захопили чернігівську «Укрпошту»


Генеральним директором чернігівської дирекції державного підприємства «Укрпошта» несподівано стала 47-річна Олена Дорошенко. Несподівано, бо з Олегом Обушним нещодавно було укладено контракт на посаду гендиректора.


47-річна Дорошенко родом з Чернігова, навчалася в Чернігівському Державному технологічному університеті.

Кілька останніх років працювала у столиці.

Банківську кар’єру розпочала з банку «Аваль» у Чернігові, де працювала з 1992 по 2002 рік. 2002-2005 рр. працювала в банку «Надра». 2006 - 2013 рр. - робота в «Ерсте банку» у Чернігові.

Останнє місце роботи — «Фідобанк» у Києві.

До пошти вона жодного стосунку не має.

Чернігівці подейкують, що ця білявка – ставлениця нинішнього мера Владислава Атрошенка, принаймні на посаду її призначили без конкурсу.

Раніше посаду головного листоноші області обіймав екс-колишній заступник голови обласної ради Олег Обушний. Зараз він призначений радником генерального директора «Укрпошти».

Цікаво, що після призначення Олени Дорошенко, в керівництві чернігівської «Укрпошти» лишився лише один чоловік: заступник директора з питань технічного розвитку Сергій Шульга (якщо вірити офіційному сайту дирекції). Інші посади заступників та головного бухгалтера обіймають самі лише представниці прекрасної статі: п’ять до одного не на користь чоловіків.

Комментариев нет:

Отправить комментарий