понедельник, 7 ноября 2016 г.

Банкір Протасов очолить філію “Укрпошти” у Кропивницькому

Сергій Протасов (у центрі)
За останні півроку кропивницька “Укрпошта” щонайменше двічі прогриміла корупційними скандалами. Врешті-решт генеральна дирекція оголосила конкурс на посаду керівника дирекції “Укрпошта” у Кіровоградській області.

Конкурс обіцяли провести відкрито та прозоро.

“У регіональних дирекціях будуть оголошені прозорі конкурси на заміщення посади директора, першочергово це стосуватиметься проблемних і збиткових філіалів. Конкурси проводитимуться із залученням громадськості, губернаторів”, – повідомляв гендиректор Ігор Смілянський.

Проте імена тих, хто подавав заявки та отримав запрошення на співбесіду, організатори конкурсу ретельно приховували. У відповіді на інформаційний запит Першої електронної газети прес-центр “Укрпошти” пояснював, що так захищає персональні дані претендентів.

“Скажу відверто, ми обговорювали допуск преси до цього конкурсу. У цієї думки є переваги та недоліки. Переваги – всі побачать конкурс так, як є. Недоліки у тому, по-перше, що не всі кандидати почуваються комфортно, коли присутня преса, по-друге – ми захищаємо профіль кандидатів, оскільки деякі з них зараз працюють на посадах. Якщо ми “засвітимо” кандидатів, вони можуть втратити ті посади, які займають. А переможець може бути тільки один”, – аргументував гендиректор “Укрпошти”.

За його словами, у конкурсі на заміщення вакантної посади подали заявки 40 кандидатів. Тестування пройшли 15 претендентів, до етапу співбесіди – семеро. Це голова Громадської ради при Кіровоградській ОДА Олександр Гавриленко, директор харківського ПАТ “Колос” Олександр Левчук, колишній начальник регіонального управління АТ “Дельта Банк” у Кіровоградській області Анатолій Козинський, екс-менеджер “Райфайзен Банк Аваль” Сергій Протасов, колишній заступник генерального директора УДППЗ “Укрпошта” Людмила Салоїд, т.в.о. директора УДПЗ “Укрпошта” у Кіровоградській області Василь Шамов та його заступник Тетяна Капустіна.

Претендентів на посаду заслуховувала конкурсна комісія на чолі з генеральним директором Ігорем Смілянським, у яку увійшли голова Об’єднаної профспілкової організації “Укрпошти” Микола Стародуб і заступник директора департаменту інфраструктури та промисловості Кіровоградської облдержадміністрації Володимир Дмитренко. Свій вибір вони робили за закритими дверима.

Зрештою оголосили переможця – Сергія Протасова. Серед його заслуг називають значний досвід управлінської діяльності та навички виведення збиткових відділень у прибуток.

“Ми покладаємо на переможця відбору великі надії, перш за все, щодо подолання корупції, наведення порядку і значного поліпшення якості сервісу та рівня продажу послуг Укрпошти в регіоні”, – визначив перші завдання Сергія Протасова гендиректор Ігор Смілянський.

Тетяна Колісник, http://www.kadry.net.ua/2016/11/07/bankir-protasov-ocholit-filiyu-ukrposh/

Комментариев нет:

Отправить комментарий