суббота, 4 апреля 2015 г.

Житомирщина підтримує ініціативи керівника Укрпошти


3 квітня очільник Укрпошти Ігор Ткачук, відвідавши з робочим візитом Житомирщину, зустрівся з керівництвом області.

Голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський та голова обласної Ради Віталій Француз подякували Ігорю Ткачуку за співпрацю та підписали Меморандум між УДППЗ «Укрпошта» та Житомирською ОДА про взаємне співробітництво у сфері надання послуг поштового зв’язку.

Головна мета Меморандуму – забезпечити доступність та прозорість в отриманні адміністративних послуг для населення області. Також Меморандум передбачає координацію дій сторін стосовно спрощення процесу отримання населенням житлових субсидій.

В ході робочої поїздки Ігор Ткачук відвідав виробничі підрозділи Житомирської дирекції, а саме: Цех перевезення пошти, де нещодавно встановлені нові піролізні котли, що забезпечують ефективну роботу котельні та значну економію коштів на оплату енергоносіїв. Також очільник підприємства відвідав Цех оброблення пошти, відділення поштового зв’язку Житомир-1 та Дільницю кур’єрської доставки.

Під час свого візиту керівник Укрпошти зустрівся з колективом Житомирської дирекції, розповів про стратегічні плани підприємства на найближчий період. За його словами, сьогодні пріоритетом у роботі підприємства є підвищення якості обслуговування клієнтів Укрпошти та покращення умов праці для поштовиків. Крім того, були підбиті підсумки щорічного обласного конкурсу на звання «Краще відділення року» та «Кращий листоноша року».

Ігор Ткачук підкреслив: «Укрпошта в усі часи мала статус стратегічного підприємства. Водночас нам притаманне уміння акумулювати славні традиції минулого й упроваджувати все нове, передове, сучасне. Це забезпечує Укрпошті репутацію надійного поштового оператора, котрий завжди крокує в ногу з часом. Для нас важливий не лише власний імідж, а й забезпечення гідних умов праці для наших працівників. Цю провідну лінію підтримують і регіональні філії, з-поміж яких і Житомирська дирекція».

Керівник Укрпошти назвав Житомирську дирекцію однією з тих, яка завершила складний 2014 рік з прибутком. Майже 4-тисячний колектив дирекції забезпечує населення області послугами поштового зв’язку та постійно працює над поліпшенням їх якості.

Для забезпечення активної роботи з регіональними філіями, Ігор Ткачук запланував низку робочих поїздок по регіонах України. «На меті – відвідати усі дирекції Укрпошти, аби вдосконалити їхню діяльність, організувати виконання антикризових заходів, впровадити новітні технології і послуги та вдосконалити стратегію розвитку підприємства в умовах кризи», – зазначив Ігор Віталійович.


Комментариев нет:

Отправить комментарий