вторник, 28 апреля 2015 г.

Трудовий колектив Укрпошти підтримує дільність Ігоря Ткачука

На Укрпошті працює майже 78 тис. працівників, основна частина – це листоноші та оператори поштового зв'язку. Сьогодні підприємство не має заборгованості з виплати заробітної плати. Умови колективного договору виконані. За рахунок оптимізації структури управління середньомісячна зарплата одного працівника виробничого персоналу у І кварталі 2015 року зросла на 5,1% до аналогічного періоду минулого року. Про це розповів голова Об'єднаної профспілкової організації Укрпошти Микола Стародуб на прес-конференції керівника підприємства Ігоря Ткачука «Укрпошта: 100 днів – результати та досягнення».
 
«Апарат управління Укрпошти і Об'єднана профспілкова організація працюють в тісному контакті, – наголосив Микола Стародуб, – І найголовніше, що ми разом прагнемо досягти нормального морально-психологічного клімату на всіх ланках нашого підприємства, яке є досить розгалуженим. Звісно, керувати багатотисячним колективом не легко, та Ігорю Віталійовичу це добре вдається. Є великі перспективи!».

Підсумовуючи все вищесказане, керівник Укрпошти додав, що тільки спільними зусиллями разом з колективом можна досягти великих вершин. «Кожен працівник Укрпошти заслуговує на достойні умови праці, має вчасно отримувати заробітну плату, мати стимул на розвиток, – сказав Ігор Ткачук, – Завжди цінується старанність та ефективність виконання роботи. Для мене в пріоритеті – зберегти робочі місця, особливо тих людей, які показують достойні результати».
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий