вторник, 28 апреля 2015 г.

День довкілля на Укрпошті

Національне свято з охорони навколишнього середовища відзначається в Україні щороку в квітні, починаючи з 1999 року. Встановлений Указом Президента України День довкілля покликаний ще раз нагадати людям, що природу рідної землі необхідно охороняти, і пам'ятати про це слід кожного дня. Цей день дає можливість уважно обдумати дії та кроки, які кожен з нас має зробити в напрямі збереження та відновлення довкілля.
Свято встановлено в Україні на підтримку ініціативи Міністерства охорони навколишнього природного середовища та ядерної безпеки України і громадських природоохоронних організацій, з метою розвитку діяльності, започаткованої Всеукраїнською акцією «Дерево – Життя» та іншими громадськими ініціативами.  
 
Національний оператор поштового зв'язку України також приєднався до Дня довкілля, провівши суботник. Працівники апарату управління підприємства долучились до корисної справи, ретельно прибравши приміщення, свої робочі місця, прилеглу територію тощо. Колектив Укрпошти усвідомлює, що повага до себе починається з чистоти і любові до навколишнього середовища, а День довкілля є чудовим приводом згуртуватися та навести лад як в своїй оселі, так і в країні в цілому.
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий