понедельник, 25 января 2016 г.

Он-лайн продажі Поштової служби США перевищили 1 млрд дол. США

Продажі через веб-сайт Поштової служби США перевищили 1 млрд дол. США в 2015 фінансовому році. Це - важлива віха для п’ятнадцятирічного веб-сайту. Обсяги он-лайн продажів більші за всі продажі відділень зв’язку американських міст Нью-Йорк, Лос-Анджелес, Чикаго, Філадельфія та Даллас узятих разом.

На веб-сайті usps.com клієнти можуть скористатися численними послугами, серед яких відстеження посилок, планування безкоштовного отримання відправлень, перевезення, зберігання та пересилання кореспонденції, міжнародні перевезення, придбання приладдя для перевезення та надсилання, а також розрахунок поштових зборів.

Заступник директора з маркетингу та продажів Поштової служби США пан Джим Кочрейн (Jim Cochrane) зауважив: «Ми є повсюди, тому й ви можете бути будь-де. Завдяки usps.com, ваша поштове відділення так близько, як ваш комп’ютера чи смартфон. Тому, вести бізнес з нами швидко та зручно як у напружений святковий період, так і протягом усього року. Наші працівники готові швидко обслуговувати клієнтів у майже 32 тис. відділень зв’язку по всій країні. Нашими послугами також зручно скористатися в понад 70 тис. продовольчих магазинах, аптеках, канцелярських крамницях, поштоматах та інших місцях, де клієнти можуть придбати марки та інші поштові продукти».



Комментариев нет:

Отправить комментарий