среда, 13 января 2016 г.

Пошта Хорватії та Поштовий банк випускають спільну кредитну картку

Пошта Хорватії та Поштовий банк Хорватії («HPB») вирішили створити перший спільний продукт – «Pošta & HPB Kartica». Це – безконтактна кредитна картка «MasterCard» з максимально гнучкими умовами: кожного звітного періоду її користувачі можуть здійснювати платежі повністю або у розстрочку. Платежі в розстрочку можливі для транзакцій у пунктах роздрібної торгівлі в країні та закордоном, а також для Інтернет покупок. Такі платежі виконуються за моделлю погашення, яку обирають клієнти, – три, шість або дванадцять місяців. Картка також дозволяє здійснювати безконтактні платежі у випадку здійснення покупки до 100 хорватських кун (Прим. 1 куна = 3,32 грн).

«Продукт «Pošta & HPB Kartica» відзначає початок розвитку плідної співпраці у спільних проектах Поштового банку та Пошти Хорватії. Наш перший спільний продукт – це комбінація фінансових послуг банку та переваг поштового оператора, що надає можливість клієнтам отримувати більш повне та якісніше обслуговуванням», - зауважила пані Маріяна Шпаль (Marijana Špalj), заступник директора з комерційної діяльності Поштого банку.


Пан Йосіп Нінковіч (Josip Ninković), керівник департаменту розвитку та управління фінансовими послугами Пошти Хорватії, підкреслив, що цей проект був розроблений із урахуванням потреб користувачів. «Ми раді, що завдяки цій співпраці наші клієнти отримають нові переваги. Добре відомо, що у відділеннях поштового зв’язку Хорватії ми надаємо численні послуги. Ця картка дозволяє всім отримувати знижки до 10 % на експрес доставку «HPekspres», книжки та іграшки. Крім того, вона пропонує особливі умови підключення до хорватського телебачення «Evotv»», - повідомив пан Нінковіч.
  
Укласти угоду для отримання картки «Pošta & HPB Kartica» можна в усіх дільницях Пошти Хорватії та у відділеннях Поштового банку. На початку рекламного періоду користувачі не сплачують реєстраційний збір і мають вигідні умови платежів у розстрочку.

Комментариев нет:

Отправить комментарий